WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 5.00 /5

Firebug JavaScript За Firefox Plug-In

Firebug благодарение на Firefox прелистувачот, во JavaScript код, забелешки имаат способност да се вработи. Оваа Firefox plug-in формати, HTML и CSS што можете да видите, можете да го измените. Особено во јазикот на JavaScrip код напишан од страна на програмерите за многу убаво add-on. Firebug благодарение дека ти пишувам да го вклучите JavaScript-кодот кој може да се фати на грешки во кодот ти пишувам и како тоа функционира, и можете да го видите во живо. Категории: Firefox додатоци и Приклучоци, Прелистувачи Оперативен Систем WINDOWS.

Firebug image
Firebug

преземете

  • Лиценца : Слободни
  • Верзија : 2.0.6
  • Големина : 2.43 MB
  • Оперативен Систем :
    • WINDOWS
  • Оперативен Систем Верзија : Win7/Vista/WinXP
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-02-13